Lines Matching refs:els

177 "El connector per explorar l'API us permet comprovar les interfícies, els "
1160 "interactuar amb els ginys. Us permet comprovar si una aplicació proporciona "
1451 "Per configurar els connectors, les tecles de drecera i el ressaltat, premeu "
1464 "L'<app>Accerciser</app> us permet configurar els connectors, les tecles de "
1812 #~ "connector. La barra de menú conté els menús Fitxer, Edita, Adreces "
1823 #~ "La barra de menú conté ordres per a gestionar els connectors, gestionar i "
1835 #~ "La visualització d'arbre de l'accessible permet visualitzar tots els "
1838 #~ "els connectors carregats."
1887 #~ "mode individual està activat, tots els connectors es posaran en la "
1910 #~ "utilitzant els connectors disponibles. El primer pas és seleccionar un "
1926 #~ "es mostraran els seus fills, mentre que plegant-lo els amagareu. Cada "
1929 #~ "nodes seran mostrats si els elements són desplegats."
1953 #~ "d'arbre i els seus veïns. Els connectors disponibles per defecte a la "
1954 #~ "versió 0.1.5 són els següents:"
2046 #~ "l'escriptori per a autoritzar els scripts de proba per a la interfície "
2087 #~ "Aquest connector comprova els problemes d'accessibilitat de les "
2089 #~ "dels problemes. L'informe enllaça els errors amb la documentació sobre "
2090 #~ "com solucionar els problemes comuns. El connector és extensible amb "
2102 #~ "els seus descendents. Després seleccioneu un esquema a utilitzar per a la "
2115 #~ "descripció de tots els errors. Feu un doble clic a una fila de la taula "
2146 #~ "aquesta secció trobareu una visualització de llista de tots els "
2216 #~ "o sense modificació, sota els termes de la llicència BSD."